Verkoopvan uw woning

Uw woning verkopen door een NVM makelaar uit de regio.

Uw woning verkopen door een NVM makelaar voor een vast 'all in' tarief van € 4.235,-. Dit is een vast tarief dus ongeacht de vraagprijs of uiteindelijk uitonderhandelde verkoopprijs van de woning. U krijgt hiervoor de volledige traditionele NVM dienstverlening als verkopend makelaar. Hieronder leest u kort welke zaken spelen als u kiest voor een NVM makelaar bij het verkopen van uw woning.

Funda

Iedere NVM makelaar heeft een belangrijke troef in handen: funda. Zijn volledige woningaanbod wordt namelijk op funda gepresenteerd aan dagelijks meer dan 200.000 geïnteresseerde woningzoekers. Naast een basispresentatie op funda kunt u er samen met uw NVM makelaar voor kiezen om gebruik te maken van de extra presentatiemogelijkheden.
 1. Oriënteren
  Waar moet ik op letten als ik mijn woning wil verkopen?

  Het verkopen van een woning is meer dan het plaatsen van een bord in de tuin. Het vereist deskundige begeleiding, juist daarom schakelt u een NVM makelaar in. Het eerste wat uw NVM makelaar voor u zal doen, is het vaststellen van de vraagprijs van uw woning. Als beëdigd taxateur heeft uw NVM makelaar veel ervaring met het bepalen van de juiste prijs van een woning. In het NVM uitwisselingssysteem kan hij rechtstreeks zien wat de marktwaarde is van woningen in uw directe omgeving. Samen met u komt hij tot een realistische vraagprijs (uiteraard ook rekening houdend met de marktsituatie, de locatie en het onderhoud van uw woning etcetera). Uw NVM makelaar zal ook úw woning registeren in het NVM uitwisselingssysteem. De makelaars van de NVM hebben hiertoe toegang en weet dus direct dat uw woning te koop staat. Vanzelfsprekend plaatst hij uw woning op de website van funda. Het is goed te weten dat alleen NVM leden exclusief toegang hebben tot funda. De NVM beschikt met funda over de grootste en meest bezochte databank van koopwoningen. Uw woning heeft op funda dus een enorm groot bereik onder eventuele geïnteresseerden.
 2. Bezichtigen / onderhandelen?
  Wat kan de NVM makelaar voor mij betekenen tijdens de onderhandelingen?

  Als de eerste geïnteresseerden zich tot uw NVM makelaar wenden, regelt hij de bezichtigingen voor u. Uw NVM makelaar begeleidt u tevens in het onderhandelingstraject. Hij kent als geen ander het spel van onderhandelen. Als ervaren onderhandelaar kunnen de makelaars van de NVM uw woning tegen de beste prijs uit onderhandelen. Er zitten nogal wat juridische haken en ogen aan dit proces. U kunt erop vertrouwen dat de makelaars van de NVM de nodige bouwkundige, fiscale en juridische kennis in huis hebben. De NVM toetst namelijk regelmatig of haar leden nog voldoen aan alle hoge opleidingseisen.
 3. Verkopen
  Ik ga akkoord met de verkoop van mijn woning en dan?

  De kopende partij en u zijn tot overeenstemming gekomen met de geboden prijs en aanvullende voorwaarden. Uw NVM makelaar informeert u over (eventuele nieuwe) wetgeving waarmee u tijdens dit deel van het verkooptraject mee te maken krijgt. Wat zijn bijvoorbeeld de consequenties van de wet Koop onroerende zaken en waar moet u dan rekening mee houden als verkoper? Uw NVM makelaar stelt vervolgens namens u de koopakte op die later naar de koper wordt verzonden. Ook spreekt hij de juridische aspecten van het contract met u door. Na ondertekening door alle betrokkenen gaat de koopakte naar de notaris.
 4. Nazorg
  Kan ik ook bij mijn NVM makelaar terecht na de verkoop van mijn woning of voor aanvullende dienstverlening?

  Ook na de verkoop van uw woning kunt u met vragen naar uw NVM makelaar. Wellicht overweegt u een nieuwe woning te kopen. Als u een huis koopt, ontmoet u namelijk in de regel de makelaar van de verkopende partij. Hij is er niet om uw belangen te behartigen, maar om de verkoper te adviseren. Neem daarom bij aankoop van uw woning uw eigen NVM makelaar mee.


Welp pakket kiest u?

Basis: vaste prijs voor compleet basispakket = € 4.235,-
(geschikt voor woningen met een waarde tot 275.000,-)

 • Opname woning en verkoopadvies.
 • Fotopresentatie en brouchure op Funda
 • Bezichtigingen (20 stuks)
 • Onderhandelingen
 • Opmaken koopakte
 • Laatste inspectie en verzorging meterstanden
 • Begeleiding bij notaris.


Uitgebreid: vaste prijs € 4.235,-
(geschikt voor woningen tot € 500.000,-)

 • Opname woning en verkoopadvies.
 • Fotopresentatie en brouchure op Funda
 • 3d plattegrond op internet
 • Profesionele foto presentatie
 • Professionele video presentatie
 • Bezichtigingen (20 stuks)
 • Onderhandelingen
 • Opmaken koopakte
 • Laatste inspectie en verzorging meterstanden
 • Begeleiding bij notaris


De Luxe: prijs op aanvraag.
(geschikt voor woningen vanaf  € 500.000,-)

Contact opnemen met een van onze NVM makelaars?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u (geheel vrijblijvend) gebruik maken van het contactformulier.