Over ons

Wat is Kwaliteit Makelaar Nijmegen Makelaar en hoe werkt het?

Werkgebied

Kwaliteit Makelaar Nijmegen is een NVM makelaar met een kantoor in Nijmegen. Wij richten ons echter op de ruime regio rondom Nijmegen.

Kantoor Nijmegen
Postbus 6828
6503 GH Nijmegen

Vaste tarieven

Wij bieden de traditionele NVM makelaars diensten aan voor een voordelig vast 'all in' bedrag. We beschikken over 3 woningmakelaars en 1 bedrijfsmakelaar.

Om de tarieven voor onze NVM diensten zo laag mogelijk te houden willen we alles digitaal via internet laten verlopen. Daarom verloopt het eerste contact ook altijd via het contactformulier op onze website. Uiteraard zal de NVM makelaar zo snel mogelijk (in principe dezelfde dag) telefonisch contact met u opnemen zodra u het contactformulier heeft ingevuld en verstuurd.

Het invullen van het aanvraagformulier is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Kenmerken

De kenmerken van Nijmegen Makelaar op een rij:

  • Vast 'all in' bedrag i.p.v. een percentage als courtage
  • De gepubliceerde tarieven zijn inclusief, dus ook inclusief de BTW
  • Het werkgebied bevat het rijk van Nijmegen
  • De aangeboden diensten behelsen de traditionele NVM dienstverlening
  • Zeer snelle werkwijze
  • NVM makelaar dus alle voordelen van dien

Contact met een NVM makelaar?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier. Het invullen van het aanvraagformulier is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Hier gaan wij zeer zorgvuldig mee om. In ons privacybeleid leest u hier alles over.